18.7.2022 21:49
Tampereen Pyrintö ry / Koripallojaosto

Kesäharjoittelun huipennus - Delfin turnaus lähestyy


Kesäterveiset Näsijärven rannalta,

Pian taas pääsemme nauttimaan yhdessä Delfin turnauksesta 4-7.8. Turnaus järjestetään nyt 35. kerran ja tänä vuonna sinne on ilmoittautunut huikeat 304 joukkuetta - joukkueita tulee Suomen lisäksi Latviasta, Taiwanista ja Virosta. Viikonlopun aikana tarjolla on elämyksiä koko perheelle. Omien turnauspelien lisäksi Tampereella pelataan Naisten, Miesten ja Poikien U16 maaotteluita jotka varmasti antavat koko perheelle urheiluelämyksiä ja nuorille pelaajanaluille esimerkkiä huippukoripallosta.

Itselleni ja perheelleni turnaus on 10. kerta - ensimmäisen kerran opettelun jälkeen turnauksesta on tullut mukava osa yhtä kesäviikonloppua. Yhdessä tehden on mahdollistettu vajaan 4000 ihmisen turnaus - elämys jonka turnausosallistujat muistavat pitkään.

Joukkueenjohtajamme tekevät joukkueitten eteen arvokasta työtä koko vuoden - tällä hetkellä he jakavat talkoovuoroja turnaukseen. Toivon että ne saadaan jaettua hyvässä yhteishengessä joukkueitten sisällä. Tarjolla on monenlaisia töitä joka mahdollistaa myös esim nuorten itsensä osallistumisen talkoisiin. Tällä yhteisellä työllä mahdollistamme lastemme ja nuortemme turnauselämyksen! Koripallojaoston lisäksi mukana talkoilijoita on muista lajijaostoista - kompensoimassa sitä että tänä vuonna järjestämme turnauksen ensimmäistä kertaa ilman kumppaniseuraa. Tämän lisäksi toiminaan toki voi osallistua kuka tahansa jota kiinnostaa olla mukana turnauksessa - jos sellaisia innokkaita tiedätte niin oheisen linkin kautta pääsee mukaan https://forms.gle/MLpjozkntrLsPePC8


Taloudellisesti Delfin turnaus on erittäin merkittävä osa Koripallojaoston vuosittaista budjettia ja jonka voitto vähennetään suoraan kausimaksuista - yhdessä tekeminen näkyy siis myös pankkitilillä.

Odotan innolla kohtaamisia vanhojen ja uusien kavereitten kanssa turnauspäivien aikana,

Tsemppiä kaikille, 

Vesa